4ITAB

4IT AB är ett bolag som finns på forskningsbyn Ideon i Lund. Vi utvecklar beslutsstödsystemet 4Decision som är ett webbaserat BI verktyg baserat på Microsoft OLAP teknik.

Vi har i 15 år utvecklat beslutsstödsystem till Region Skåne, Malmö Stad, Visma samt några stora internationella bolag. Vår kunskap om stora och komplexa organisationers behov av strukturerad BI utgör den erfarenhet vi använt för att utveckla 4Decision. Idag är vi en uppstickare på BI marknaden som erbjuder ett verktyg som passar perfekt in i miljön där beslutsfattare behöver kvalitetssäkrade, strukturerade rapporter i form av tabeller, grafer, nyckeltal och mätare. 4Decision övervakar, analyserar, mål-styr samt visualiserar all önskad data på ett enkelt och strukturerat sätt.

På 4IT AB kommer du bli utmanad i din yrkesroll. Vår målsättning är att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare och sticka ut i förhållande till våra konkurrenter. För att lyckas i detta sammanhang spelar dina talanger och egenskaper en avgörande roll. Vi letar efter dig som eftersträvar personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid. Hos oss kan du utvecklas hur långt som helst.

 

Läs mer om oss http://www.4itab.com