Advicon AB

Advicon AB har som mål att erbjuda en bred bas av konsulttjänster till våra kunder, från specialister inom IT till management-konsulter. Vi har sedan starten i sept 2014 växt till över 20 medarbetare och ser ljust på framtiden med fortsatt god tillväxt som mål. 

Oavsett om vi rekryterar en senior managementkonsult eller en ny medarbetare direkt från skolan är det viktigt att du som person passar in hos oss på Advicon AB. Vi har en värdegrund som har visat sig vara en viktig del i vår framgång och vi baserar stor del av vår rekrytering på den. 

Tillsammans med våra kunder i Öresundsregionen kan vi erbjuda konsulttjänster inom utveckling, integration, test och projektledning. Ofta i en spännande och utvecklande internationell miljö.

Vi ser ett kommande behov av flera olika roller, som tex utvecklare inom JAVA och .NET, test med fokus på testautomatisering, co-orderdinering och projektledning.

Välkommen till oss under IT-mässan för en förutsättningslös dialog om vi kan vara rätt väg framåt för just dig!www.advicon.se