Elicit

 

Elicit är ett värderingsstyrt IT-bolag som levererar digital konkurrenskraft.

Vår drivkraft är att förvandla problem till möjligheter och dilemman till lösningar. Vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt och tillför specialistkompetens.

Elicit startade 1999 med ambitionen att vara hållbart bäst. Företaget växte fram ur en stark vilja att hjälpa andra, sätta kunden i fokus, höja kvaliteten och hitta de bästa systemutvecklarna. Allt för att kunna leverera bättre system till andra företag och till samhället. Denna devis har stannat hos oss och är vår affärsidé i förenklad form.

Elicit har odlat en stark företagskultur från dag ett. Eftersom den byggs av medarbetarna är vi väldigt noggranna i vår rekrytering. Dessutom ser vi till att de som jobbar här trivs. Vi har en låg personalomsättning – riktigt låg för att vara i vår bransch – och följaktligen lockar vi både unga, hungriga vargar och gamla, erfarna rävar.

Sveriges bästa arbetsplats

År 2016 gick Elicit rakt in på topp 10-listan bland Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora organisationer. Undersökningen genomfördes av företaget Great Place to Work . Elicit var senast med år 2012 och placerade sig som nummer tre, då i kategorin små organisationer. Topplaceringar i tävlingen reflekterar Elicits ambitioner, vilja och arbetssätt för att nå målet om att ha de bästa, nöjdaste och mest motiverade medarbetarna.

 

Besök vår karriärsida här https://www.elicit.se/jobba-hos-oss/