Human IT

Human IT är konsultbolaget med människan i fokus. Vår framgång bygger på riktigt nöjda kunder och engagerade medarbetare.

Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. Vår företagskultur sitter inte i väggarna. Den finns i huvudet på de människor som är Human IT och den vandrar ut och in genom entrén varje dag. Det är våra medarbetare som bär och utvecklar vår företagskultur, ett av våra starkaste kort i konkurrensen med andra likvärdiga företag på marknaden.

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 160 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

 

Lediga tjänster


www.humanit.se