InfoMediaTech

Vi är en utvecklingsbyrå i smidigt format men med stor bredd. Vi gör helt enkelt ”allt” från snabba lösningar till större projekt. Vi på InfoMediaTech står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och specialkompetens. Vi vill skapa mervärde för våra kunder med innovativa lösningar som passar just er.

InfoMediaTech är ett ungt och spännande bolag som befinner sig i en expansiv fas. Vi arbetar med utbildning och produktion inom digital varumärkeshantering, grafisk produktion, webbproduktion, sociala medier och hjälper företag att öka sin kommunikation digitalt och nå ut med sitt budskap B2B eller internt via god marknadsföring och kommunikation. InfoMediaTech är en rolig och utvecklande arbetsplats med högt i tak. Hos oss är medarbetarna grunden till företagets framgång.

 

Lediga tjänster:

Vi söker någon som har erfarenhet och kunskap i att assistera i olika projekt inom marknadsföring, koordination av uppdrag, planering samt kundservice. Vi behöver en ”team player”. Har du IT-utbildning, är ivrig att arbeta med olika roliga uppdrag och har personlighet/ är självständig så är det ett stort plus.

www.infomediatech.com