PayEx

Är du också en expert?

PayEx grundades på Gotland 1972 med affärsidén att hjälpa företag med fakturering. Vi är nu ett av Nordens ledande företag inom betalningslösningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland och med kunder i flera europeiska länder.

Vi söker ständigt efter nya talanger och kompetenser som kan hjälpa oss att uppnå vår vision:

Förr eller senare skall alla betala via PayEx.

Hos oss finns otroligt många utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling för dig som medarbetare. Vill du så kan du! Vi anser att delaktighet och gemenskap skapar en kreativ och prestigelös miljö där våra kunder är i centrum. Vi satsar på individuell kompetensutveckling. PayEx IT genomför PayEx Innovation Day, där våra medarbetare får experimentera och låta kreativiteten flöda en dag varje månad. Motiverade och nöjda medarbetare gör att både företaget och medarbetarna utvecklas och blir starkare!

PayEx IT arbetar i Agil utvecklingsmetodik och utvecklingen sker i NET. C# och i JAVA. Vi automatiserar tester, deploy och surveillance. PayEx är med och driver FinTech-branschen framåt genom marknadsledande utveckling för bland annat Omni-betalningar, E-commerce och POS (Point Of Sale).

Du som ser möjligheterna och trivs i ett företag med entreprenörsanda, sök dig till oss!