Sigma IT

 

På Sigma IT drivs vi av en stark vision: Expect a Better Tomorrow. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de mest passionerade konsulterna. Det är en hög ambition – och det är så vi driver den digitala revolutionen framåt. Vårt mål är att bli Sveriges mest framgångsrika IT-konsultbolag.

Hos oss kan du räkna med att vara med och digitalisera och transformera spännande delar av svenskt näringsliv. Du kan exempelvis projektleda utvecklingsteam, ta fram nya applikationer, koda eller testa tekniska lösningar. Och du gör det tillsammans med de bästa kollegorna.

Sigma IT består av över 1 400 specialister inom utveckling, strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många stora svenska och internationella företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på ca 20 orter i Sverige.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4 400 medarbetare i 14 länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson med familj, och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

 

Lediga tjänster

 

www.sigmait.se