TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult har du dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, samt rekryterar och bemannar på flertalet andra orter runt om i Sverige.

TNG IT Digital rekryterar och bemannar roller inom alla Digitaliseringens områden. Vi jobbar med allt från tekniker inom Support och Drift till Webbanalytiker, Produktägare, UX-designers, Agila coacher, Utvecklare och Arkitekter.

Våra kunder finns där affären flyttar till digitala plattformar. Det innebär att vi jobbar brett inom alla branscher och områden vilket vi tycker är roligt. Vi jobbar både med startup-bolag, nischade specialistbolag samt storbolag inom bank- och finansbranschen.

Detta betyder att vi kan erbjuda dig som jobbsökare ett jobb som passar dig och dina önskemål och förutsättningar. Oavsett var du är i din karriär och vad du söker efter i din nästa arbetsgivare kommer vi på TNG IT Digital vara en möjlig väg för dig!

 

Lediga tjänster:

  • Nätverksspecialist
  • Supporttekniker
  • Onsite tekniker
  • Systemspecialist
  • IT Support Specialist

Besök vår karriärsida:

http://www.tng.se/lediga-jobb