AMBIT

Ambit

Vi är övertygade om att mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund kommer att leda till en bättre arbetsplats för våra medarbetare och bättre resultat för våra kunder. Alla medarbetare ska känna stolthet över sitt eget arbete, sina kollegor och sitt företag. Ambit grundades 1994 och arbetar inom tre affärsområden – Training, OnSite och InHouse, vi har spetskompetens inom samtliga. Vår marknad är primärt Norden med närvaro i bland annat Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Training

Vi har sedan 1996 utbildat flera tusen medarbetare och chefer och vi vill påstå att vi har några av marknadens mest erfarna och pedagogiska utbildare.

InHouse

Vi har fantastiska utvecklingsteam med kompetens inom bland annat Microsoft Office, Java, Webb samt iOS, där vi kan ta helhetsansvar i projekt – från idé, utförande till support och förvaltning.

OnSite

Vi har spännande kunder och att vara konsult hos oss innebär att arbeta i en ständigt lärande miljö där du dagligen möter nya utmaningar som utvecklar dig på ett professionellt och personligt plan.

Connecting professionals with great clients!

 

http://www.ambit.se/