Cuebid

 

 

SÄKERHET – TILLGÄNGLIGHET – KONTROLL

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och söker kontinuerligt, inte minst till vårt Malmökontor, efter medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss och våra krävande kunder. Rätt person har alltid en plats i vår organisation och vi stärker just nu vår tekniksida såväl som marknad och försäljning.

Är du – eller har som mål att bli – en expert inom server, lagring, virtualisering, Microsoft klient-server, nätverk, säkerhet eller IT-drift – tveka inte att skicka in ditt CV till oss!

Vill du vara med på en utvecklande resa… Jobba hos oss!

Cuebid AB växer snabbt för närvarande, såväl organisatoriskt som omsättningsmässigt. Vår ambition är att bygga upp vår verksamhet kring Sveriges starkaste lag av spetskompetenser inom våra kärnkompetensområden – datasäkerhet, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring. Vidare vill vi krydda denna anrättning med en marknadssida av absolut högsta klass som har förmågan att bygga långsiktiga förtroliga relationer till alla våra kunder och partners.

Individen i centrum

Det viktigaste i vår verksamhet är våra medarbetare och våra kunders positiva perception av våra leveranser. Det skall helt enkelt vara kul att både jobba och vara kund hos Cuebid.

Varför Cuebid?

På Cuebid vill vi attrahera människor med stort driv, engagemang och en vilja att göra skillnad. Vi tror på frihet under ansvar och är beredda att investera i våra medarbetares karriärs- och utvecklingsplaner. Vi vet att en välmående organisation med allt vad det innebär skapar störst värden på alla tänkbara plan. Cuebid befinner sig i en expansiv fas och söker kontinuerligt efter medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss och våra krävande kunder. Rätt person har alltid en plats i vår organisation och vi stärker just nu vår tekniksida såväl som marknad och försäljning.

 

Lediga tjänster

 

www.cuebid.se/karriar