ESSIQ


ESSIQ ska vara Sveriges bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer. Vi vet att du gör ett bättre jobb när du mår bra, och när du får arbeta med det just du brinner för. Vi anstränger oss för att hitta den perfekta matchningen mellan medarbetare och uppdragsgivare, för att du ska kunna ta dig dit du vill, den väg du väljer.

Idag är vi 250 medarbetare bestående av en bra mix av kvinnor och män. Vi arbetar med användarcentrerad produktutveckling inom mekanik, elektronik, mjuk- & hårdvara, design & UX och projektledning. På plats hos kund, in-house och i satellit. Vi har ett 80-tal aktiva kunder i flera branscher. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

DIN KOMPETENS OCH BAKGRUND Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att utveckla produkter och tjänster, som ständigt vill lära dig nya saker, som utmanar konventioner och som delar med dig av dig själv och dina kunskaper till andra för att skapa en positiv och driven atmosfär i och runt om teamet du jobbar med Vi behöver ha en bredd bland våra kollegor och söker därför både efter dig som är specialiserad inom något specifikt programmeringsspråk och dig som har jobbat inom många olika områden och programmeringsspråk. Du har ett stort intresse för konsultrollen och dess speciella utmaningar, kanske har du jobbat länge som konsult eller så känner du att konsultrollen verkligen är en roll som skulle passa dig och motivera dig.

PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Du är ansvarstagande och ser till att komma i mål vare sig det är med eller motvind. Du är social och kommunikativ vilket gör dig smart, smidig och produktiv i ditt problemlösande. Kommunikation är väldigt viktigt tycker du och du är bra på att föra samtal om dig själv eller dina leveranser inför en eller flera åhörare. Du gillar att din framgång är direkt kopplad till din lön och dina förmåner så att du själv kan påverka din situation i stor utsträckning. Du värdesätter att känna dig omhändertagen och som en del i företaget du jobbar för. Vi vill att du är dig själv och att du inte är rädd för att låta din unika personlighet skina. Hos oss är vi alla tillsammans ESSIQ och vår bakgrund spänner över 40 olika nationaliteter och vi har en sund blandning av kvinnor och män inom alla discipliner.

 

Lediga tjänster

www.essiq.se