Konsultbolag1

 

SPECIALISTER INOM KRAVHANTERING OCH TEST

Konsultbolag1 är ett specialistbolag med fokus på två saker – Kravhantering och Test.

För våra kunder skapar vi konkurrenskraft med hjälp av våra kompetenta specialistkonsulter. Vi vidareutvecklar din kompetens genom utbildning och kurser, samt avlastar dig genom vårt teståtagande – så att du kan fokusera på kärnverksamheten.

Vi är fler än 100 specialister inom kravhantering och test, vilket gör oss till Sveriges största bolag inom vår nisch. För dig som kund betyder det att du inte bara får en erfaren konsult, utan du får även tillgång till den samlade kompetensen från hela bolaget.

För dig som konsult innebär det att du alltid har kollegor med kunskap i ryggen. Tillsammans har vi erfarenhet från alla större branscher och teknikområden. På Konsultbolag1 arbetar vi ständigt med att utveckla både oss själva och våra uppdrag genom olika kompetensforum. Vi lägger stor vikt vid intern och extern kompetensöverföring samt utbildning. Hos oss kan du ta del av vårt omfattande kursutbud, skriva och publicera artiklar, hålla föredrag på våra välbesökta kompetensseminarier eller vidareutveckla vårt eget metodverktyg KB1online.

Konsultbolag1 är en härlig blandning av erfarna och duktiga kollegor som delar ett intresse inom krav och test. Tillsammans levererar vi verksamhetsstöd, ledning och kvalitetssäkring framför allt i gränslandet mellan verksamhet och IT. Det finns ett stort engagemang av att dela erfarenheter och utvecklas inom företaget. Vi växer tillsammans genom att vi kontinuerligt hjälper, kompetensutvecklar och har kul ihop. Vi gillar tvåbenthet, att just kravhanteringen och testningen hör ihop och är beroende av varandra i våra kunders verksamhetsprojekt.

 

 

www.konsultbolag1.se